Naar:
Vegan
Asian Style Poulettekes
Overgevlogen zodat niemand de kipsaté hoeft te laten schieten: vegan Asian Style Poulettekes! Geniet van onze iconische vegan Kipstuckjes, nu mét lichtpittige satékruiden. Een voltreffer voor bij de nasi of als traditionele spies met satésaus. Laat ze even in een saus meesudderen of bak ze krokant. Voor welke sensatie -of hensatie- je ook gaat: ze zijn mals en kruidig als kipsaté. Maak het vanaf nu weer mee!
GESCHIKT VOOR
Vegan
Veganistische stukjes op basis van soja met een gelijkaardige smaak en textuur als kip, bron van vitamine B12 en ijzer
BEREIDINGSWIJZE
Pan
Verhit 2-3 el olie in een pan op middelhoog vuur. Bak de vegan Poulettekes gedurende 3-5 minuten en draai halverwege om. Tip van de chef: als laatste stap, verlaag het vuur en voeg 2 el water toe zodat de smaak beter vrijkomt.BBQ
Rijg de vegan Poulettekes aan spiesjes. Leg de spiesjes 4-6 minuten op de grill. Draai regelmatig om en serveer warm.RECEPTEN
LECKERE TREK GEKREGEN? ONTDEK ONZE RECEPTEN!
Assortiment
Het vleesch in onze kuip
- slide 1
- slide 2
- slide 3
FOODSERVICE
OP DE KAART
Als chef aan de slag met ons hoogwaardige, vegetarische vleesch? De mogelijkheden zijn grenzeloos. Lees meer over ons aanbod voor professionals, ontdek recepten en vind alles wat je nodig hebt om De Vegetarische Slager bij jou op de kaart te zetten.