Vegan

Asian Style Poulettekes

Overgevlogen zodat niemand de kipsaté hoeft te laten schieten: vegan Asian Style Poulettekes! Geniet van onze iconische vegan Kipstuckjes, nu mét lichtpittige satékruiden. Een voltreffer voor bij de nasi of als traditionele spies met satésaus. Laat ze even in een saus meesudderen of bak ze krokant. Voor welke sensatie -of hensatie- je ook gaat: ze zijn mals en kruidig als kipsaté. Maak het vanaf nu weer mee!

	    
              

GESCHIKT VOOR

Vegan 

Veganistische stukjes op basis van soja met een gelijkaardige smaak en textuur als kip, bron van vitamine B12 en ijzer   

 


Pan

Verhit 2-3 el olie in een pan op middelhoog vuur. Bak de vegan Poulettekes gedurende 3-5 minuten en draai halverwege om. Tip van de chef: als laatste stap, verlaag het vuur en voeg 2 el water toe zodat de smaak beter vrijkomt.

BBQ

Rijg de vegan Poulettekes aan spiesjes. Leg de spiesjes 4-6 minuten op de grill. Draai regelmatig om en serveer warm.