Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

Maak vanavond vegetarische spaghetti carbonara! Een paar lepels vegan crème fraîche en de Specks’kes Fumés van De Vegetarische Slager geven je gerecht een rijke smaak!

Servings

2

Prep

5 min

Share

Print

Ingrediënten

  • 1 bakje (125 g) Specks'kes Fumés
  • 150 g spaghetti
  • zout
  • 1.5 el olijfolie
  • 2 el vegan verse room
  • versgemalen peper
  • 1 el fijngesneden peterselie
  • 1 ui
  • Porties 2

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 588
    • Eiwitten 20.7g
    • Koolhydraten incl. Vezels 61.8g
    • Koolhydraten excl. Vezels 62.8g
    • Suikers 5.7g
    • Vezels 4.3g
    • Vetten 26.2g
    • Verzadigde vetten 8.8g
    • Onverzadigde vetten 16.5g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 7.7g
    • Meervoudig onverzadigde vetten 1.5g
    • Transvetten 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 2663mg
    • Zout 6.66g
    • Calcium 3%
    • Ijzer 7%
    • Kalium 8%
    • Vitamine C 10%
    • Vitamine A 3%

Voorbereiding

  1. Snijd eerst je ui in kleine blokjes en fruit op middelhoog vuur in een pan met een beetje olie tot ze doorschijnend en licht goudbruin zijn. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen in water met zout beetgaar. Voeg net voordat de spaghetti gaar is de Specks’kes Fumés toe aan je pan met de uien en bak ze krokant.

  2. Giet de spaghetti af in een vergiet en doe ze terug in de pan. Voeg al roerend de veganistische crème fraîche toe. Verdeel de spaghetti over 2 borden. Bestrooi met gebakken Speck'kes Fumés en peper. Garneer de spaghetti carbonara met peterselie en serveer direct.