Vegetarisch

Braad Saucisse

Een Belgisch hoogstandje: deze Saucisse werd al verkozen tot ‘Beste Vegetarisch BBQ-product’* en is net zo kruidig en sappig als een traditionele Bratwurst. Wist je dat de eerste vegetarische worst werd uitgevonden in 1915 door de latere Duitse bondskanselier Adenauer? We hebben de vegetarische worst nieuw leven ingeblazen! Schotel hem voor aan de grootste vleesliefhebber die je kent.

	    
              

GESCHIKT VOOR

Vegetarisch 

Vegetarische worst op basis van soja, verrijkt met vitamine B12 en ijzer SOJASTRUCTUUR 67% (water, SOJA-EIWIT, TARWE-EIWIT), ui, raapzaadolie, KIPPENEI-EIWIT, aroma, alcoholazijn, zetmeel (aardappelzetmeel, tapiocazetmeel), zout, suiker, dextrose, kleurstof (karamel), ijzer, vitamine B12. Kan melk, noten, pinda bevatten. 

Étiquette nutritionnelle Per 100g
Energie 153kcal
Vetten 7.8g
waarvan verzadigde 1.2g
Koolhydraten 5.3g
waarvan suikers 1.3g
Vezels 0.8g
Eiwitten 15g
Zout 1.7g
Vitamine B12 0.5µg

Bevat: soja, tarwe, ei.

Kan melk, noten, pinda's bevatten.

 

Ontdooid product, geschikt om opnieuw in te vriezen op de dag van aankoop. Dit product is ingevroren geweest en ontdooid onder gecontroleerde omstandigheden zonder de kwaliteit en veiligheid van het product te beïnvloeden. Verpakt onder beschermende atmosfeer.

Door en door verhitten tot in de kern voor consumptie.


In een pan

Verwarm een pan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak de Braad Saucisse gedurende 6-8 minuten tot deze rondom bruin is en van binnen goed warm.

Op de BBQ

Bestrijk de Braad Saucisse met olie en grill 5-7 minuten op een middel-hete plek, draai regelmatig om.

Dit zijn enkel richtlijnen, omdat kooktoestellen kunnen verschillen.