Vegan

Le Burger

We stoten de originele burger van de troon, met Le Burger. We hebben de runderen vervangen door planten. Zo zetten we de traditie voort op een innovatieve manier!

	    
              
              

GESCHIKT VOOR

Vegan 

Burger op basis van soja, verrijkt met vitamine B12 en ijzer Ingrediënten: Water, SOJASTRUCTUUR 36% (zetmeel (bevat TARWE), water, SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, SOJAMEEL), plantaardige olie (zonnebloem, raapzaad), ui, zetmeel, verdikkingsmiddel (methylcellulose, verwerkt eucheumawier), citrusvezel, specerijen, gejodeerd zout, natuurlijke aroma’s, voedingszuur (melkzuur), aardappeleiwit, dextrose, zuurteregelaar (kaliumacetaat), gistextract, kokosvet, psyllium vezel, azijn, GERSTMOUTEXTRACT, mineraal zout (kalium), aroma’s, kruiden, zwarte wortelsapconcentraat, zinkoxide, vitamine B12. Kan rogge, haver, ei, selderij, mosterd bevatten. 

Étiquette nutritionnelle Per 100g
Energie 180kcal
Vetten 11g
waarvan verzadigde 2.8g
Koolhydraten 4.5g
waarvan suikers 0.7g
Vezels 6.2g
Eiwitten 11g
Zout 1.1g
Vitamine B12 0.67µg

Bevat: soja, tarwe.

Kan rogge, haver, ei, selderij, mosterd bevatten.

 

Ontdooid product, geschikt om opnieuw in te vriezen op de dag van aankoop. Dit product is ingevroren geweest en ontdooid onder gecontroleerde omstandigheden zonder de kwaliteit en veiligheid van het product te beïnvloeden. Verpakt onder beschermende atmosfeer.

Door en door verhitten tot in de kern voor consumptie.


Pan

Verhit 2 el olie in een pan. Bak de burgers op een matig vuur gedurende 3 minuten aan elke kant.

BBQ

Bestrijk de burgers met een beetje olie en grill ze 3 minuten aan beide kanten tot ze door en door verhit zijn.

Airfryer

Leg de burgers in een voorverwarmde airfryer op 200°C en bak 4 minuten totdat ze goudbruin zijn.

Dit zijn enkel richtlijnen, omdat kooktoestellen kunnen verschillen.