Vegan

Le Filet Croquant

Fried chicken? We freed the Chicken! Deze Vegan Le Filet Croquant is een malse filet gehuld in een krokant jasje, lichtgekruid met zwarte peper. Een knapperig allemansvriend die de leckerste landing maakt in een salade, op een broodje of bij een traditionele maaltijd met aardappelen en groenten.

	    

GESCHIKT VOOR

Vegan 

Krokante vegan filet met zwarte peper op basis van soja, bron van eiwitten en rijk aan vezels 

Ingrediënten: SOJASTRUCTUUR 52% (water, SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, aardappelzetmeel), TARWEBLOEM, water, plantaardige oliën (zonnebloem, raapzaad), broodkruim 3% (TARWEBLOEM, gist, raapzaadolie, zout, dextrose), vezels (bamboe, psyllium, HAVER), specerijen (uipoeder, knoflookpoeder, peper, paprika, venkel), zetmeel (tapioca, TARWE), verdikkingsmiddel (methylcellulose), TARWEGLUTEN, aroma, gistextract, zout, zuurteregelaar (kaliumacetaat), SOJA-EIWIT, azijn, dextrose, voedingszuur (citroenzuur), specerij-extracten, ijzerpyrofosfaat, vitamine B12. Kan selderij, mosterd bevatten. 

Per 100g
Energie 231 kcal
Vetten 14g
waarvan verzadigde 1.3g
Koolhydraten 13g
waarvan suikers 0.6g
Vezels 7.3g
Eiwitten 8.5g
Zout 1.1g
Vitamine B12

 

Ontdooid product, geschikt om opnieuw in te vriezen binnen de houdbaarheidsdatum. Verpakt onder beschermende atmosfeer. Door en door verhitten tot in de kern voor consumptie. Door en door verhitten tot in de kern voor consumptie. Gekoeld bewaren (4-7°C). Na opening binnen 3 dagen consumeren.Te gebruiken tot: zie zijkant verpakking.

Pan:

Verhit 1 eetlepel olie en bak de Le Filet Croquant 3 minuten aan beide kanten goudbruin.

Oven:

Verwarm de oven voor op 220°C (200°C heteluchtoven). Leg de Le Filet Croquant op een ovenrooster en bak in 12 minuten.

Air fryer:

Plaats in een voorverwarmde air fryer op 200°C en bak in 8 minuten goudbruin.

Friteuse:

Verwarm de olie voor op 180°C. Frituur gedurende 2 minuten goudbruin.