Naar:
Vegan
Le Filet Croquant
Fried chicken? We freed the Chicken! Deze Vegan Le Filet Croquant is een malse filet gehuld in een krokant jasje, lichtgekruid met zwarte peper. Een knapperig allemansvriend die de leckerste landing maakt in een salade, op een broodje of bij een traditionele maaltijd met aardappelen en groenten.GESCHIKT VOOR
Vegan
Krokante vegan filet met zwarte peper op basis van soja, bron van eiwitten en rijk aan vezels Ingrediënten: SOJASTRUCTUUR 52% (water, SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, aardappelzetmeel), TARWEBLOEM, water, plantaardige oliën (zonnebloem, raapzaad), broodkruim 3% (TARWEBLOEM, gist, raapzaadolie, zout, dextrose), vezels (bamboe, psyllium, HAVER), specerijen (uipoeder, knoflookpoeder, peper, paprika, venkel), zetmeel (tapioca, TARWE), verdikkingsmiddel (methylcellulose), TARWEGLUTEN, aroma, gistextract, zout, zuurteregelaar (kaliumacetaat), SOJA-EIWIT, azijn, dextrose, voedingszuur (citroenzuur), specerij-extracten, ijzerpyrofosfaat, vitamine B12. Kan selderij, mosterd bevatten.
Étiquette nutritionnelle | Per 100g |
---|---|
Energie | 231 kcal |
Vetten | 14g |
waarvan verzadigde | 1.3g |
Koolhydraten | 13g |
waarvan suikers | 0.6g |
Vezels | 7.3g |
Eiwitten | 8.5g |
Zout | 1.1g |
Vitamine B12 |
Ontdooid product, geschikt om opnieuw in te vriezen binnen de houdbaarheidsdatum. Verpakt onder beschermende atmosfeer. Door en door verhitten tot in de kern voor consumptie. Door en door verhitten tot in de kern voor consumptie. Gekoeld bewaren (4-7°C). Na opening binnen 3 dagen consumeren.Te gebruiken tot: zie zijkant verpakking.
BEREIDINGSWIJZE
Pan:
Verhit 1 eetlepel olie en bak de Le Filet Croquant 3 minuten aan beide kanten goudbruin.
Oven:
Verwarm de oven voor op 220°C (200°C heteluchtoven). Leg de Le Filet Croquant op een ovenrooster en bak in 12 minuten.
Air fryer:
Plaats in een voorverwarmde air fryer op 200°C en bak in 8 minuten goudbruin.
Friteuse:
Verwarm de olie voor op 180°C. Frituur gedurende 2 minuten goudbruin.
RECEPTEN
LECKERE TREK GEKREGEN? ONTDEK ONZE RECEPTEN!
Assortiment
Het vleesch in onze kuip
- slide 1
- slide 2
- slide 3
FOODSERVICE
OP DE KAART
Als chef aan de slag met ons hoogwaardige, vegetarische vleesch? De mogelijkheden zijn grenzeloos. Lees meer over ons aanbod voor professionals, ontdek recepten en vind alles wat je nodig hebt om De Vegetarische Slager bij jou op de kaart te zetten.