Naar:
Balletjes in Tomatensaus
Deze Boulettes Very Chouettes in tomatensaus smaken overheerlijk en staan binnen 30 minuten op tafel. Serveer ze met brood, rijst of aardappelen uit de oven.
- 30 minuten
- 2 porties
INGREDIËNTEN
- 1 bakje (170 g) Boulettes Very Chouettes
- 1 klein stokbrood
- 1.5 el olijfolie
- 2 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 400 ml passata
- 0.5 el gedroogde oregano
- 2 el gesnipperde platte peterselie
BEREIDEN
-
Pel en snipper de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een kleine braadpan en fruit de sjalot en de knoflook ± 5 minuten op een halfhoog vuur.
-
Schenk de tomatenpassata erbij en voeg de oregano toe. Breng alles aan de kook en laat de saus ± 10 minuten op een laag vuur zachtjes koken. Voeg de vegetarische balletjes toe en laat ze ± 5 minuten pruttelen in de saus tot ze volledig gaar zijn.
-
Bestrooi de balletjes en de saus met de peterselie en serveer met het gesneden stokbrood en een groene salade naar keuze.
RECEPTEN