Naar:
Onze missie
De grootste Voedselrevolutie aller tijden
We willen het dier uit de voedselketen halen en de grootste, meest impactvolle Slager ter wereld worden. De Slager van toen, met het vleesch van nu. Vegetarisch vleesch direct gemaakt van bonen en granen, zo hoef je als vleesliefhebber niets te laten schieten. Niet de smaack, niet het dier en niet de planeet.
Het assortiment
Het vleesch in onze vitrine
- slide 1
- slide 2
- slide 3
- slide 4
- slide 5
- slide 6
Duurzaamheid
Laat niets schieten
Door vleesch te maken direct van bonen en granen, verkorten we de voedselketen en hoef je als vleesliefhebber niets te laten schieten. Met het nieuwe vleesch zijn er dus winnaars op alle fronten; de vleesliefhebbers, het milieu, de dieren en de wereldvoedselvoorziening.
Het dier uit de voedselketen halen
Vlees is heerlijk, sappig en mals. De meeste mensen houden van de smaak en textuur ervan. Daarom maken we plantaardig vlees met een vergelijkbare smaak en textuur, zodat de dieren, het milieu en de mensen ervan kunnen profiteren. Net zoals werkpaarden zijn vervangen door mechanische paardenkracht, kunnen dieren overbodig worden voor de vleesproductie.
Maak al je gerechten waar
Smaak is de sleutel. Bij The Vegetarian Butcher hebben we een passie voor onze ingrediënten - we kiezen ze niet alleen vanwege hun smaak, maar ook vanwege hun textuur en voedingswaarde. We willen die heerlijke vleeservaring nabootsen om zelfs de meest standvastige vleesliefhebber tevreden te stellen.
Win-win
Er is consistent bewijs dat diëten met veel plantaardig voedsel en minder dierlijke producten een krachtige rol kunnen spelen bij het beschermen van onze planeet. Als we geen dieren meer gebruiken, wordt de voedselproductie efficiënter en milieuvriendelijker.
Het nieuwe vlees
Wij geloven dat smaak belangrijk is, dus vanaf het begin in 2010 hebben we samengewerkt met chef-koks en productontwikkelaars die de specifieke kwaliteiten van vlees echt begrijpen. Dit heeft ons in staat gesteld om deze productvoordelen met succes te "hacken" en een geheel nieuwe generatie plantaardige vleesproducten te creëren.
Niet alleen onze klanten zijn het hiermee eens -- onze producten zijn ook goedgekeurd door culinaire journalisten en topchefs.
Zoek je inspiratie?
We hebben de beste recepten voor je geselecteerd. Probeer het nu!
De Vegetarische Slager heeft een reeks prijzen en wedstrijden gewonnen. Meer dan 25 wereldwijd sinds we begonnen in 2010! Het is duidelijk: onze honger naar prijzen zal hier niet stoppen.
Voedingsservice
Op het menu
Welkom aan de wilde kant van de culinaire wereld. Ga aan de slag met een paar van onze topproducten en tover je gerechten om tot iets heerlijks en duurzaams. Het soort eten dat vleesliefhebbers, vegetariërs en veganisten telkens weer terugbrengt.