Couscoussalade met Little Willies

Couscoussalade met Saucissekes

Goed gevuld en goed gekruid: deze couscoussalade met Saucissekes, paprika en verse granaatappelpitjes. Deze kleine Britse veganistische worstjes zijn snel gegaard tot ze goudbruin zijn en zullen gegarandeerd in de smaak vallen! 

  • 20 minuten
  • 4 porties
  • 2 pakjes Saucissekes van De Vegetarische Slager
  • 100 gram rucola
  • 15 gram dille
  • 15 gram peterselie
  • 15 gram koriander
  • 1 rode peper
  • 100 gram granaatappelpitjes
  • 1 citroen
  • 300 gram couscous
  • zout
  • peper

BEREIDEN

  1. Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Laat rusten terwijl je de rest van de ingrediënten bereidt.

  2. Verhit 1 tot 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de Saucissekes 2 tot 3 minuten, af en toe draaien, zodat ze aan alle kanten goudbruin en van binnen heet zijn.

  3. Pluk ondertussen de dille van de takjes en hak fijn met de peterselie en koriander. Je kunt ook de steeltjes van de peterselie en koriander eten.

  4. Snijd de paprika en de Saucissekes in blokjes en meng ze met de kruiden en granaatappelpitjes door de couscous. Rasp de citroen over de couscous en pers het sap eruit. Meng met 3 eetlepels olijfolie door de couscous en breng op smaak met zout en peper.