Naar:
Le Burger Klassiek
Deze Klassieke Burger wordt gemaakt met de Le Burger van De Vegetarische Slager. Zo maak je een heerlijke burger zonder vlees klaar met de smaak van een traditionele hamburger.
- 20 minuten
- 2 porties
INGREDIËNTEN
- 1 bakje Le Burger van De Vegetarische Slager à 160g
- 2 zachte sesambroodjes
- 2 el zonnebloemolie
- 4 schijven van grote trostomaat
- 4 blaadjes Romeinse sla
- 1 zoetzure augurk
- 2 el Hellmann's ketchup
- 2 el Hellmann's vegan mayonaise
BEREIDEN
-
Was de sla en dep ze met keukenpapier droog. Snijd de augurk in de lengte in dunne lange plakjes. Snijd de broodjes open. Verhit een ruime koekenpan en rooster de opengesneden broodjes met het snijvlak naar beneden in de hete koekenpan lichtbruin.
-
Verhit de olie in een passende pan en bak de Le Burgers aan beide kanten op een halfhoog vuur bruin. Bestrijk intussen de broodjes met ketchup en vegan mayo en verdeel de Romeinse slablaadjes erover.
-
Leg de burgers erop en garneer de met de tomaatplakken en de augurk. Lecker met frieten naar keuze en natuurlijk met vegan mayo.
RECEPTEN