Naar:
Mexicaanse vegan Le Filet voor op de BBQ
Dit recept met onze vegan Le Filet is een heerlijk gerecht voor liefhebbers van de Mexicaanse keuken, gemakkelijk te bereiden en ideaal om te serveren tijdens een barbecue met familie en/of vrienden. Ben jij klaar om salsa te dansen rond deze heerlijke tortilla's?
- 20 minuten
- 4 porties
INGREDIËNTEN
- 4 vegan Le Filets van De Vegetarische Slager
- 1 sinaasappel
- 1 1/2 eetlepel Mexicaanse kruiden voor taco's
- 6 eetlepels zonnebloemolie
- 1 theelepel komijnzaadjes
- Een klein bosje versgehakte koriander
- 1 limoen
- 2 avocado's
- 2 uien
- 1 tomaat
- komijnpoeder
- peper
- zout
BEREIDEN
-
Rasp de sinaasappelschil fijn in een kom. Meng dit met de Mexicaanse Taco kruiden en zonnebloemolie.
-
Rooster de komijnzaadjes in een pan tot ze van kleur beginnen te veranderen. Voeg de komijnzaadjes toe aan het kruidenmengsel en meng goed.
-
Gril de vegan Le Filets op een hete barbecue gedurende 8 minuten tot ze goudbruin zijn, draai ze tussendoor regelmatig om.
-
Bestrijk vervolgens de Le filets aan alle kanten met het kruidenmengsel en gril ze nog 2 minuten, draai ze opnieuw regelmatig om.
-
Strooi versgehakte koriander over de vegan Le Filets voordat u ze warm serveert.
-
Pers 1 limoen uit in een grote kom. Voeg het vruchtvlees van twee rijpe avocado's, 2 gehakte uien en 1 gehakte tomaat toe. Breng op smaak met komijnpoeder, zwarte peper, zout en hete saus als je van wat pit houdt .
-
Erg lekker om te serveren met tortilla's of maïschips
RECEPTEN