Naar:
Schnitzel met Gebakken Groentjes
Zin in een vleesloze schnitzel met gebakken groentjes? Bereid dit Schnitzelrecept met Le Schnitz van De Vegetarische Slager.
- 50 minuten
- 2 porties
INGREDIËNTEN
- 1 bakje (180 g) Le Schnitz
- 60 ml olijfolie
- 2 uien
- 1 teen knoflook
- 2 rode paprika's, puntig
- 350 g diepgevroren aardappelpartjes (of gekoeld)
- zout
- peper
BEREIDEN
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Schil ondertussen de uien en snijd ze in vieren. Schil en hak de knoflook fijn. Was de rode paprika's, snijd ze in plakjes van 1 cm breed en verwijder de zaadlijsten.
-
Meng de ui met de knoflook, rode paprika, aardappelpartjes en 2 eetlepels olie. Verdeel het geheel over de bodem van de met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster de groenten gedurende ± 20 minuten. Verhoog hierna de temperatuur naar 250 ° C en rooster de groenten in circa 10 minuten lichtbruin en gaar.
-
Verhit ondertussen 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de Le Schnitz koteletten op middelhoog vuur goudbruin aan beide kanten.
-
Controleer of de groenten gaar zijn. Haal ze uit de oven en besprenkel met peterselie. Leg de Schnitzels erop en serveer.
RECEPTEN