Naar:
Spaghetti Carbonara | Onze recepten | De Vegetarische Slager Belgë
Maak vanavond vegetarische spaghetti carbonara! Een paar lepels vegan crème fraîche en de Specks’kes Fumés van De Vegetarische Slager geven je gerecht een rijke smaak!
- 15 minuten
- 2 porties
INGREDIËNTEN
- 1 bakje (125 g) Specks'kes Fumés
- 150 g spaghetti
- zout
- 1.5 el olijfolie
- 2 el vegan verse room
- versgemalen peper
- 1 el fijngesneden peterselie
- 1 ui
BEREIDEN
-
Snijd eerst je ui in kleine blokjes en fruit op middelhoog vuur in een pan met een beetje olie tot ze doorschijnend en licht goudbruin zijn. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen in water met zout beetgaar. Voeg net voordat de spaghetti gaar is de Specks’kes Fumés toe aan je pan met de uien en bak ze krokant.
-
Giet de spaghetti af in een vergiet en doe ze terug in de pan. Voeg al roerend de veganistische crème fraîche toe. Verdeel de spaghetti over 2 borden. Bestrooi met gebakken Speck'kes Fumés en peper. Garneer de spaghetti carbonara met peterselie en serveer direct.
RECEPTEN