Naar:
Tagliatelle Alfredo
Deze variant van Tagliatelle Alfredo is minstens zo lekker als het origineel. De Boulettes Very Chouettes hebben een kruidige smaack waardoor ze uitstekend smaken in tal van gerechten!
- 25 minuten
- 2 porties
INGREDIËNTEN
- 1 bakje (170 g) Boulettes Very Chouettes
- 150 g tagliatelle
- 250 g champignons
- 2 1/2 el olijfolie
- 2 el Hellmann's vegan mayonaise
- 1/2 el grof gesneden peterselie
- zout
BEREIDEN
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Kook de tagliatelle in water met zout naar smaak beetgaar.
-
Verhit 1½ eetlepel van de olie in een koekenpan en bak de balletjes op halfhoog vuur rondom bruin. Schud de pan regelmatig zodat de balletjes aan alle kanten mooi bruin worden.
-
Verhit gelijktijdig in een andere koekenpan de rest van de olie en bak de champignons al omscheppend 5 minuten. Neem de pan van het vuur.
-
Giet de tagliatelle af maar vang 75 ml van het kookwater op. Voeg het kookwater aan de champignons in de pan toe en roer er de vegan mayonaise door.
-
Verdeel de tagliatelle over 2 borden. Schep de champignonsaus erover en verdeel de gebakken balletjes over beide borden. Garneer met de peterselie.
RECEPTEN