Tagliatelle Alfredo

Deze variant van Tagliatelle Alfredo is minstens zo lekker als het origineel. De Boulettes Very Chouettes hebben een kruidige smaack waardoor ze uitstekend smaken in tal van gerechten! 

  • 25 minuten
  • 2 porties
  • 1 bakje (170 g) Boulettes Very Chouettes
  • 150 g tagliatelle
  • 250 g champignons
  • 2 1/2 el olijfolie
  • 2 el Hellmann's vegan mayonaise
  • 1/2 el grof gesneden peterselie
  • zout

BEREIDEN

  1. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Kook de tagliatelle in water met zout naar smaak beetgaar.

  2. Verhit 1½ eetlepel van de olie in een koekenpan en bak de balletjes op halfhoog vuur rondom bruin. Schud de pan regelmatig zodat de balletjes aan alle kanten mooi bruin worden.

  3. Verhit gelijktijdig in een andere koekenpan de rest van de olie en bak de champignons al omscheppend 5 minuten. Neem de pan van het vuur.

  4. Giet de tagliatelle af maar vang 75 ml van het kookwater op. Voeg het kookwater aan de champignons in de pan toe en roer er de vegan mayonaise door.

  5. Verdeel de tagliatelle over 2 borden. Schep de champignonsaus erover en verdeel de gebakken balletjes over beide borden. Garneer met de peterselie.