Balletjes in Tomatensaus -  Recept afbeelding

Balletjes in Tomatensaus.

Deze Boulettes Very Chouettes in tomatensaus smaken overheerlijk en staan binnen 30 minuten op tafel. Serveer ze met brood, rijst of aardappelen uit de oven.

30 minuten 

2 porties

Ingrediënten

  • 1 bakje (170 g) Boulettes Very Chouettes
  • 1 klein stokbrood
  • 1.5 el olijfolie
  • 2 sjalotten
  • 1 teentje knoflook
  • 400 ml passata
  • 0.5 el gedroogde oregano
  • 2 el gesnipperde platte peterselie

Bereiden

  • Pel en snipper de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een kleine braadpan en fruit de sjalot en de knoflook ± 5 minuten op een halfhoog vuur.

  • Schenk de tomatenpassata erbij en voeg de oregano toe. Breng alles aan de kook en laat de saus ± 10 minuten op een laag vuur zachtjes koken. Voeg de vegetarische balletjes toe en laat ze ± 5 minuten pruttelen in de saus tot ze volledig gaar zijn.

  • Bestrooi de balletjes en de saus met de peterselie en serveer met het gesneden stokbrood en een groene salade naar keuze.

 
         

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

JPEG - The Vegetarian Butcher/DVS website assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel