Brochettekes met Poulettekes -  Recept afbeelding

Brochettekes met Poulettekes.

Verandering van spies doet eten, mede dankzij dit recept voor vegan Poulettekes. Een traditionele barbecue en geen kip die kip nog mist.

55 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 320 gram Poulettekes (2 pakjes)
  • 2 el sojasaus
  • 2 tl sesamolie
  • 1 limoen geperst
  • 1 el ahornsiroop
  • 1 tl vijfkruidenpoeder
  • 1/2 tl versgemalen peper
  • 1 komkommer
  • 1 tl suiker
  • 3 el Chinese rijstazijn
  • 10 gram koriander
  • zout
  • 1 chilipeper optioneel
  • 2 lente uitjes
  • 20 gram geroosterde sesamzaadjes
  • 8 satéstokjes

Bereiden

  • Verhit de barbecue.

  • Meng de sojasaus, sesam olie, limoensap, honing, vijfkruidenpoeder en peper. Marineer de veganistische Poulettekes gedurende 30 minuten in dit mengsel. Halveer en ontpit de komkommer en snijd in plakjes.

  • Meng de komkommer met de Chinese rijstazijn of witte rijstazijn, suiker, koriander, zout en de pepers (indien gebruikt) - als je wilt om het wat pittiger te maken!

  • Snijd de lente-uitjes in dunne plakjes. Voor de bereiding van de brochettekes op de BBQ rijgt u de gemarineerde veganistische Poulettekes aan de spiesjes en grill ze de instructies op de verpakking. Draai regelmatig om.

  • Serveer de kleverige vegan brochettekes met de zoetzure komkommersalade.

  • Geniet van de hemels gegrilde vegan brochettekes met Poulettekes

 
         

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

JPEG - The Vegetarian Butcher/DVS website assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel