Schnitzel met Gebakken Groentjes -  Recept afbeelding

Schnitzel met Gebakken Groentjes.

Zin in een vleesloze schnitzel met gebakken groentjes? Bereid dit Schnitzelrecept met Le Schnitz van De Vegetarische Slager.

50 minuten 

2 porties

Ingrediënten

  • 1 bakje (180 g) Le Schnitz
  • 60 ml olijfolie
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 2 rode paprika's, puntig
  • 350 g diepgevroren aardappelpartjes (of gekoeld)
  • zout
  • peper

Bereiden

  • Verwarm de oven voor op 220°C.

  • Schil ondertussen de uien en snijd ze in vieren. Schil en hak de knoflook fijn. Was de rode paprika's, snijd ze in plakjes van 1 cm breed en verwijder de zaadlijsten.

  • Meng de ui met de knoflook, rode paprika, aardappelpartjes en 2 eetlepels olie. Verdeel het geheel over de bodem van de met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster de groenten gedurende ± 20 minuten. Verhoog hierna de temperatuur naar 250 ° C en rooster de groenten in circa 10 minuten lichtbruin en gaar.

  • Verhit ondertussen 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de Le Schnitz koteletten op middelhoog vuur goudbruin aan beide kanten.

  • Controleer of de groenten gaar zijn. Haal ze uit de oven en besprenkel met peterselie. Leg de Schnitzels erop en serveer.

 
         

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

JPEG - The Vegetarian Butcher/DVS website assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel