Ingrediënten
- 1 bakje (200 g) Le Gehackt Super Hâché
- 150 g (volkoren) spaghetti
- 1 takje basilicum (optioneel)
- 2 el edelgistvlokken (optioneel in plaats van Parmezaanse kaas)
- 2 el olijfolie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 150 g kerstomaatjes
- 400 g tomatenblokjes in blik op sap
- 1 rode peper
- 0.5 - 1 el gedroogde oregano
- zout
- peper
Bereiden
-
Pel en snipper de ui, pel de knoflook. Maak de rode peper schoon. Verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn. Halveer de kerstomaatjes.
-
Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend 5 minuten op een middelhoog vuur. Pers de knoflook erboven uit, voeg de rode peper toe en bak nog 3 minuten mee.
-
Voeg de tomatenblokjes, 400 ml warm water en de oregano toe en laat alles 3 minuten zachtjes pruttelen.
-
Kook intussen de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Schep het Gehackt Super Hâché en de cherrytomaatjes door de saus.
-
Voeg peper en zout naar smaack toe, en warm 4 – 5 minuten op een laag vuur mee.
-
Garneer de spaghetti bolognese met blaadjes basilicum en strooi de edelgistvlokken erover. Eet smakelijk!
AddThis is disabled because of cookie consent
RECEPTEN
MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
-
Vegan Kip Parmezaan
And... another one bites the crust! Dit recept voor vegan kip Parmezaan is een perfeckte treat voor jou (én de kippen). Met een iconische krokante jas, malse bite en romige vulling vliegen alle vleesliefhebbers direct aan tafel. Serveer met je favoriete pasta en geniet!
20 minutes
4 servings
-
Vegan winterse kip salade
Zie hier: een warm nest in de vorm van een salade. De winterse groenten en malse bite van de vegan Le Filet maken het de perfecte combinatie met het koude seizoen. Even afwerken met frisse granaatappelpitjes en je hebt een hoogvlieger onder de salades.
5 minutes
4 servings
-
Romige vegan Kip Fricassee
Romig en mals tot aan de laatste schep: deze vegan Kip Fricassee. Bak de Poulettekes even knapperig op hoog vuur en voeg ze als laatst toe aan het geheel - zo blijft dit vegan recept net zo mals als het origineel. Oui, een heuse Fricassee Voedselrevolutie!
30 minutes
2 servings
-
Curry met vegan Poulettekes
Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Marineer de Poulettekes voor een perfecte kruiding en bak ze even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar en vol van smaak!
20 minutes
6 servings
-
Vegan Kersthapje met Le Gehackt Super Hâché
Feestelijck om te delen: deze vegan hapjes met Le Gehackt Super Hâché. De perfecte hack voor wie met kerst graag een indruk maakt. Makkelijk te bereiden en een feest voor iedereen!
30 minutes
10 servings
-
Vegan gevulde Le Filet met geroosterde vijgen
Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Le Filet heeft het allemaal! De vegan roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van Le Filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.
40 minutes
4 servings
-
Gevulde paprika met Le Gehackt Super Hâché en rijst
Dit recept met paprika is een ideaal gerecht om jezelf en je geliefden te verwennen tijdens de week. Een smaakvol gerecht dat eender welke avond opfleurt. Neem de overheerlijke aroma’s op terwijl deze vegan gevulde paprika’s in een hete oven bakken. Serveer ze meteen uit de oven. Dit recept met gevulde paprika komt vast en zeker op je lijstje met favoriete gerechten!
35 minutes
4 servings
-
Spaanse vegan kipstoof
Met dit recept voor Spaanse vegan Kipstoof zet je vliegensvlug een kruidige klassieker op tafel. Ideaal voor een smakelijke doordeweekse maaltijd. Laat onze Poulettekes even sudderen in bouillon en je hebt een stoof als nooit tevoren. Muy bien!
35 minutes
4 servings
-
Vegan Paddenstoelenrisotto met Poulettekes
Alle gelucksvogels verzamelen voor deze vegan paddenstoelenrisotto met malse Poulettekes. Dit recept heeft alles om op je lijst van favoriete kerstgerechten te zetten. Het is romig, het is lekker en het is veganistisch! Serveer met een lekkere salade of geroosterde wintergroenten voor een ultiem feestrecept.
30 minutes
4 servings
