Naar:
Le Filet
De vegan Le Filet is even mals als kipfilet, maar je houdt er de kippen mee tevree! Even veelzijdig als de dierlijke variant, en een vlezig genot voor zowel de kipliefhebber als de kip. Werkelijk the breast of both worlds!
GESCHIKT VOOR
VeganPer 100g | |
---|---|
Energie | 150 kcal |
Vetten | 7.2g |
waarvan verzadigde | 0.8g |
Koolhydraten | 3.3g |
waarvan suikers | <0.5g |
Vezels | 4.8g |
Eiwitten | 16g |
Zout | 0.9g |
Bevat: soja, tarwegluten.
Ontdooid product, geschikt om opnieuw in te vriezen binnen houdbaarheidsdatum. Dit product is ingevroren geweest en ontdooid onder gecontroleerde omstandigheden zonder de kwaliteit en veiligheid van het product te beïnvloeden. Verpakt onder beschermende atmosfeer. Door en door verhitten tot in de kern voor consumptie
BEREIDINGSWIJZE
PAN
Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak Le Filet 3 minuten aan beide kanten tot ze rondom goudbruin zijn.
OVEN
Verwarm de oven voor op 180°C. Plaats Le Filet in een (ingevette) ovenschaal, schenk er een saus of marinade naar keuze overheen en bak 20 minuten.
BBQ OF GRILL
Bestrijk Le Filet met olie en grill 6-8 minuten en draai regelmatig tot ze rondom goudbruin zijn.
RECEPTEN
LECKERE TREK GEKREGEN? ONTDEK ONZE RECEPTEN!
Assortiment
Het vleesch in onze kuip
- slide 1
- slide 2
- slide 3
FOODSERVICE
OP DE KAART
Als chef aan de slag met ons hoogwaardige, vegetarische vleesch? De mogelijkheden zijn grenzeloos. Lees meer over ons aanbod voor professionals, ontdek recepten en vind alles wat je nodig hebt om De Vegetarische Slager bij jou op de kaart te zetten.