Vegan

Le Filet

De vegan Le Filet is even mals als kipfilet, maar je houdt er de kippen mee tevree! Even veelzijdig als de dierlijke variant, en een vlezig genot voor zowel de kipliefhebber als de kip. Werkelijk the breast of both worlds!

	    
              

GESCHIKT VOOR

Vegan 

Veganistische filet op basis van soja  SOJASTRUCTUUR 55% (water, SOJA-EIWIT, maïszetmeel, TARWEGLUTEN), water, plantaardige oliën (zonnebloem, raapzaad), geïsoleerd SOJA-EIWIT 3,8%, verdikkingsmiddel (methylcellulose, konjacgom, verwerkt eucheumawier), citrusvezel, natuurlijk aroma, gistextract, tapiocazetmeel, azijn, voedingszuur (melkzuur, appelzuur), zout, dextrose, zuurteregelaar (kaliumacetaat), vitamine B12 

Per 100g
Energie 150 kcal
Vetten 7.2g
waarvan verzadigde 0.8g
Koolhydraten 3.3g
waarvan suikers <0.5g
Vezels 4.8g
Eiwitten 16g
Zout 0.9g

Bevat: soja, tarwegluten. 

Ontdooid product, geschikt om opnieuw in te vriezen binnen houdbaarheidsdatum. Dit product is ingevroren geweest en ontdooid onder gecontroleerde omstandigheden zonder de kwaliteit en veiligheid van het product te beïnvloeden. Verpakt onder beschermende atmosfeer. Door en door verhitten tot in de kern voor consumptie

PAN

Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak Le Filet 3 minuten aan beide kanten tot ze rondom goudbruin zijn.

OVEN

Verwarm de oven voor op 180°C. Plaats Le Filet in een (ingevette) ovenschaal, schenk er een saus of marinade naar keuze overheen en bak 20 minuten.

BBQ OF GRILL

Bestrijk Le Filet met olie en grill 6-8 minuten en draai regelmatig tot ze rondom goudbruin zijn.