Vegan

Le Schnitz

De schnitzel waarmee we eine echte österreichische Erfahrung willen bieden voor elke vleesliefhebber, waarbij enkel hardnekkige vooroordelen worden geslacht. Een heerlijk malse, goudbruine schnitzel met een knapperige korst.

	    

GESCHIKT VOOR

Vegan 

Veganistische schnitzel op basis van soja, verrijkt met vitamine B12 en ijzer 

Water, SOJASTRUCTUUR 22% (water, SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, maiszetmeel, aardappelzetmeel), paneermeel (TARWEBLOEM, TARWEVEZEL, gist, zout), plantaardige olie (zonnebloem, shea, kokos), vezels (HAVER, psyllium), SOJA-EIWIT, TARWEBLOEM, verdikkingsmiddel (methylcellulose), natuurlijk aroma, aardappelzetmeel, gemodificeerd TARWEZETMEEL, azijn, zout, voedingszuur (melkzuur), witte peper, ijzer, vitamine B12. 

Per 100g
Energie 285kcal
Vetten 18g
waarvan verzadigde 2.9g
Koolhydraten 18g
waarvan suikers 0.7g
Vezels 6.5g
Eiwitten 9.2g
Zout 0.91g
Vitamine B12 0.6µg

Bevat: glutenbevattende granen, ei en soja.

Kan gerst, ei, melk, rogge bevatten.

 

Ontdooid product, geschikt om opnieuw in te vriezen op de dag van aankoop. Dit product is ingevroren geweest en ontdooid onder gecontroleerde omstandigheden zonder de kwaliteit en veiligheid van het product te beïnvloeden. Verpakt onder beschermende atmosfeer.

Door en door verhitten tot in de kern voor consumptie.


In een pan

Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak Le Schnitz in 5 minuten goudbruin en knapperig aan beide kanten.

Dit zijn enkel richtlijnen, omdat kooktoestellen kunnen verschillen.