Naar:
Le Schnitz
De schnitzel waarmee we eine echte österreichische Erfahrung willen bieden voor elke vleesliefhebber, waarbij enkel hardnekkige vooroordelen worden geslacht. Een heerlijk malse, goudbruine schnitzel met een knapperige korst.
GESCHIKT VOOR
VeganÉtiquette nutritionnelle | Per 100g |
---|---|
Energie | 285kcal |
Vetten | 18g |
waarvan verzadigde | 2.9g |
Koolhydraten | 18g |
waarvan suikers | 0.7g |
Vezels | 6.5g |
Eiwitten | 9.2g |
Zout | 0.91g |
Vitamine B12 | 0.6µg |
Bevat: glutenbevattende granen, ei en soja.
Kan gerst, ei, melk, rogge bevatten.
Ontdooid product, geschikt om opnieuw in te vriezen op de dag van aankoop. Dit product is ingevroren geweest en ontdooid onder gecontroleerde omstandigheden zonder de kwaliteit en veiligheid van het product te beïnvloeden. Verpakt onder beschermende atmosfeer.
Door en door verhitten tot in de kern voor consumptie.
BEREIDINGSWIJZE
In een pan
Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak Le Schnitz in 5 minuten goudbruin en knapperig aan beide kanten.
Dit zijn enkel richtlijnen, omdat kooktoestellen kunnen verschillen.
RECEPTEN
LECKERE TREK GEKREGEN? ONTDEK ONZE RECEPTEN!
Assortiment
Het vleesch in onze kuip
- slide 1
- slide 2
- slide 3
FOODSERVICE
OP DE KAART
Als chef aan de slag met ons hoogwaardige, vegetarische vleesch? De mogelijkheden zijn grenzeloos. Lees meer over ons aanbod voor professionals, ontdek recepten en vind alles wat je nodig hebt om De Vegetarische Slager bij jou op de kaart te zetten.